Profil

Bredt udvalg af design og kvalitet, fornuftige priser og god service

I de mere end 100 år hvor Jørgen C. Nielsen Møbler har eksisteret, har vi altid bestræbt os på at levere høj kvalitet og god service - det vil vi også gerne tilbyde dig. 

Hos Jørgen C. Nielsen Møbler finder du både de klassiske designmøbler af danske og udenlandske designere, samt et stort udvalg af solide håndværks- og kvalitetsmøbler, lamper og tæpper. I udstillingen inspirerer vi gennem materialer og farver, men de fleste af vores møbler kan personliggøres gennem matieralevalg, så det kommer til at passe perfekt til netop dit hjem.

I vores 3.000 mstore udstilling i Roskilde har vi stort set alt til indretning af hjemmet. derudover har vi også en stor erhvervsafdeling, så har du behov for professionelle løsninger til erhverv, så klarer vi også den opgave. Vores erhvervsafdeling hjælper med indretning af både større og mindre kontorer og konferencer. 

Gratis levering på Sjælland

Vi ønsker, her hos Jørgen C. Nielsen Møbler, at gøre dig glad og tilfreds. Vores målsætning er, at du synes det er en fornøjelse at handle med os - lige fra du træder ind ad døren i vores store møbelbutik, til dit nye møbel står i dit hjem. 

Derfor tilbyder vi også fri levering på Sjælland, som en del af vores service. Når vi har fået varerne hjem, aftaler vi sammen en hverdag hvor leveringen passer. Vores erfarne chauffører fragter møblerne til dit hjem, bærer dem ind samt samler og opstiller, der hvor det passer dig.

Hvis du er i tvivl, om vi har det du leder efter, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 4675 6366 og få en snak. Du kan også altid starte med at lade dig inspirere her på hjemmesiden eller på vores Instagram, @jcnmoebler.

Velkommen hos Jørgen C. Nielsen Møbler

- hvor design og kvalitet mødes

Jørgen C. Nielsen Møbler i over 100 år.

Jørgen C. Nielsen Møbler er et over 100 år gammelt kvalitetsbrand.

En fantastisk historie om 4 generationers kreative visioner, virkelyst og forretningstalent. En håndværksvirksomhed grundlagt og drevet med stolte faglige traditioner, som sidenhen har udviklet sig til et moderne kundeorienteret møbelhus.