Gratis indretningsrådgivning

Går du med tanker om et større indkøb hos Jørgen C. Nielsen møbler, kan du booke tid til råd og sparring i butikken af vores erfarne boligkonsulent Jannie. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder bedst muligt, og ved at det nogle gange kan være svært at sammensætte de forskellige møbler, størrelser og materialer, og tilbyder derfor helt gratis et rådgivningsmøde nede i butikken, så du kan gå herfra med en god følelse i maven og en samlet løsning, der passer til dig, din bolig og dine behov.

Til mødet får du sparring med vores boligkonsulent Jannie, der har været i møbelbranchen i mere end 30 år. Hun har været fast boligkonsulent i butikken i mere end 25 år og kender vores møbler, leverandører og materialer særdeles godt. Hun har altid gode idéer til indretning, farve- og materialesammensætning og kan ud fra dine ønsker og tanker finde det rette møbel til dig.

Mødet med Jannie har til formål at gøre dig klogere på hvilke møbler der passer hjem til dig, og for at kunne hjælpe dig på bedst mulige måde, bedes du på forhånd tage stilling til en række spørgsmål:

  • Hvilke møbler skal vi sammen finde?
  • Hvilke materialer og farver er dine foretrukne?
  • Hvilken stil syntes du bedst om?
  • Hvilke farver, materialer og møbler er der i rummet i forvejen?
  • Hvor store kan/må dine møbler være?
  • En plantegning med præcise mål bedes medbringes til mødet

Ved efterfølgende køb hos Jørgen C. Nielsen Møbler, tilbyder vi en god mængderabat. Ønsker du at få leveret dine møbler, klarer vi det kvit og frit på Sjælland – vi pakker tilmed dine møbler ud og samler dem for dig (reoler undtaget).

Første møde foregår altid i butikken. Ønsker du yderligere rådgivning i dit hjem, kan dette tilkøbes for 2500,- pr. påbegyndt time inkl. 30 minutters kørsel fra Roskilde. Beløbet fratrækkes din samlede ordre, hvis den overstiger 25.000,-.

Du har mulighed for at booke tid til indretningsrådgivning tirsdag, onsdag eller torsdag i tidsrummet 10 – 16. Som udgangspunkt afsætter vi en time til mødet. Den foretrukne dag og tidspunkt bedes angives i kommentarfeltet, hvorefter Jannie vender retur på mail med en endelig godkendelse.