Kontormøbler

Totalleverandør af professionelle kontormiljøer

Velkommen til JCN Erhverv – den erfarne totalleverandør af kontormøbler til professionelle erhvervsmiljøer. Vi tilbyder de kendte kvalitetsmærker til kunder, der søger fleksibel og personlig service til rimelige priser. Hos os kan du få indrettet hele din virksomhed fra A-Z.

 

Fra hjemmearbejdsplads til totalindretning

JCN Erhverv løser alle opgaver for mindre og mellemstore, offentlige som private virksomheder, med vidt forskellige behov. Vi løser alt fra hjemmearbejdspladser og mindre kontorer til større totalindretninger af professionelle kontor- og konferencemiljøer med belysning, tæpper og gardiner efter forudgående indretningsforslag.

Inspiration og personlig service

Hos JCN Erhverv søger vi at forstå og efterkomme dine ønsker og behov. Vi vil gerne give dig en servicemæssig totaloplevelse fra din første henvendelse, og til dit kontormiljø bliver leveret, udpakket, monteret og ergonomisk sikret.

JCN Erhverv ønsker at være din professionelle og personlige sparringspartner. Og med vores omfattende produktprogram og store showroom er kilden til ny inspiration altid lige ved hånden.

Vi finder en løsning, du bliver rigtig glad for.