Persondatapolitik/cookies

 

Her beskrives hvordan Jørgen C. Nielsen Møbler A/S indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og vores møbelhus.

 

Indsamling og formål

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med nedenstående:

Varekøb i møbelhuset:

Når du køber en vare i møbelhuset, indsamler vi følgende personoplysninger om dig:

Navn, telefonnummer, e-mailadresse og leveringsadresse.

Da de fleste af vores varer er bestillingsvarer, skal vi bruge disse oplysninger til at kunne orientere dig om leveringstid og for at kunne levere din vare korrekt. 

Tilmelding af nyhedsbrev:

For at du kan modtage vores nyhedsbreve pr. e-mail, skal vi som minimum bruge din e-mailadresse.

Øvrigt:

Hvis du afgiver en forespørgsel, feedback, klage eller ansøgning, indsamler vi de nødvendige personoplysninger om dig, for at vi kan give dig svar.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Jørgen C. Nielsen Møbler A/S:

·         Registrerer de personoplysninger du afgiver

·         Registrerer oplysninger om de køb du foretager dig i møbelhuset

Formålet er registrering og behandling af oplysninger er for at kunne levere købte varer, afsende nyhedsbreve samt at kunne hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

 

Samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette sker ved at kontakte os – se nedenfor.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke kunne udnytte vores service fuldt ud, for eksempel vil det ikke være muligt for os at levere en vare på din adresse.

Data som er omfattet af bogføringsloven og oplysninger for at opfylde reklamationsret vil blive gemt i det påkrævede omfang.

 

Rettigheder

Som kunde hos Jørgen C. Nielsen Møbler A/S har du retten til at få indsigt i og oplysning om behandlingen af dine personoplysninger.

Derudover har du retten til at få rettet urigtige oplysninger eller bede os begrænse behandlingen af dine oplysninger.

Du har retten til at få slettet dine personoplysninger, med mindre behandlingen af oplysningerne er nødvendigt for at kunne indgå en aftale, opgøre eller gøre et retskrav gældende.

 

Sikkerhed

Jf. Persondataloven er Jørgen C. Nielsen Møbler A/S at betragte som dataansvarlig for de oplysninger der registreres om kunder i møbelhuset og besøgende på hjemmesiden.

Ingen oplysninger der registreres af Jørgen C. Nielsen Møbler A/S bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Dog kan der opstå situationer hvor videregivelse er en nødvendighed for at opfylde aftalen, for eksempel videregivelse af oplysninger til fragtfirma.

Alle informationer opbevares på betryggende vis og kun tilgængelige for relevante ansatte hos Jørgen C. Nielsen Møbler A/S.

 

Ændringer af persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre i denne persondatapolitik, hvis der sker væsentlige ændringer i lovgivningen eller ved forbedrede funktioner.

 

Kontakt

Jørgen C. Nielsen Møbler A/S

CVR: 27491340

Industrivej 22

4000 Roskilde

Tlf.: 46 75 63 66

E-mail: info@jcn.dk

 

 

Cookiepolitik

 

Jcn.dk bruger cookies, når du besøger hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din pc, smartphone, tablet eller lignende, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller bruge allerede lagrede oplysninger – med det formål at indhente data om brugeren. For eksempel bruges cookies til at genkende dig, hvis du besøger vores hjemmeside igen. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Dette kan f.eks. gøres ved at slå cookies fra i din browser.

 

Denne hjemmeside drives og ejes af:

Jørgen C. Nielsen Møbler A/S

CVR: 27491340

Industrivej 22

4000 Roskilde

Tlf.: 46 75 63 66

E-mail: info@jcn.dk