Jørgen C. Nielsen Møbler Industrivej 22 Roskilde

Jørgen C. Nielsen Møbler er en møbelforretning ud over det sædvanlige.

Ikke blot fordi vi har eksisteret i mere end 100 år, men også fordi virksomheden altid har bekendt sig til at levere høj kvalitet på alle områder. Det vil vi også gerne tilbyde dig – noget ud over det sædvanlige!   

Det meste og det bedste til fornuftige priser.

Hos Jørgen C. Nielsen Møbler finder du både de klassiske danske og internationale designer-møbler, men også mindre kendte kvalitetsmøbler til fornuftige priser, der tilfredsstiller de flestes behov, når hjemmet skal udstyres med smagfuldt design og fremragende møbelhåndværk.  

Omfattende produktprogram Vi har stort set alt til hjemmet. Og det du ikke ser i vores 3.000 m2 store udstilling, det skaffer vi. Og hvis du har behov for professionelle løsninger til erhverv, så klarer vi også den opgave. Vores erhvervsafdeling løser næsten enhver tænkelig udfordring – og til fornuftige priser. 

Gratis levering på Sjælland

Hos Jørgen C. Nielsen Møbler vil vi gerne give vores kunder en god oplevelse med god service. Ikke kun i butikken, men også efter besøget. Derfor har vi gratis levering på hele Sjælland, som en del af vores service. 

Når varerne er kommet hjem, aftaler vi sammen en hverdag, hvor leveringen passer. Vores erfarne chauffører fragter møblerne til dit hjem, bærer dem ind samt samler og opstiller, der hvor det passer dig. 

Fri levering på Sjælland gør, at vi kan give vores kunder en god oplevelse fra start til slut. Så hvad end du bor i Roskilde, Køge, København eller Slagelse, så besøg Jørgen C. Nielsen Møbler og find dit nye møbel.