RumasBackup-680px.jpg

Rumas

Rumas kontormøbler er en 100% dansk ejet virksomhed, der producerer møbler til blandt andet kontorer, kantiner, receptioner, konferencelokaler, møderum og undervisning. Alle møbler er designet og produceret på egne fabrikker i Aalborg.

BACKUP hæve-/sænkebord (øverste billede) er meget elegant med den kraftige duet bordplade. Bordpladen har et svævende look med de fazede kanter og passer såvel til kontoret som i og privaten. 

BACKUP hæve-/sænkebord leveres også med SLIM bordplade, som er en 17-19 mm. bordplade med ABS kanter - et billigere alternativ til den kraftige duet bordplade.

ZETBY hæve-/sænkebord (mellemste billede) er super fleksibelt og mobilt med sine hjul men leveres naturlligvis også med fine justerbare stille-fødder. Et visionært hæve sænkebord til storkontor, hjemmekontor og chefkontor. ZETBY leveres med en smart og meget praktisk integreret kabelkanal og let fingertouch betjening. 

NOTE hæve-/sænkebord (nederste billede) er super smart med en let 19-21 mm SLIM bordplade med ABS kanter i valgfri farver og firkantet stel med mange farvevarianter til kontoret og privaten.