RumasBackSpotComfort.jpg

Rumas BackSpot Comfort

Ergonomisk, elegant og prissikker kontorstol der med sine utrolig mange indstillingsmuligheder giver dig de helt rigtige forudsætninger for at sidde optimalt, hele arbejdsdagen.

BACK SPOT COMFORT kontorstolen er ganske enkelt en af markedets bedste kontorstole, til konkurrencedygtige priser. Her får du en kontorstol der sikrer højeste komfort, ergonomi, fleksibilitet, kvalitet i højsæde og ikke mindst design.

BACK SPOT COMFORT kontorstolen er produceret udfra nye innovative konstruktioner, der gør at foreksempel ryggen er super fleksibel og lægger sig ind til ryggen, så du får optimal støtte. Ryggen hæves let og sænkes så den passer perfekt til den enkelte bruger. Ved simpelt løft i ryglænet kan den indstilles i 6 forskellige positioner ligesom man let kan hæve og sænke kontorstolens højde samt forskyde sædet til den ønskede dybde.

Kontorstolen leveres med et klassisk og enkelt sort eller crome fodkryds samt med blød- og hårdbane hjul med hjulbrems. Sædet er polstret med kraftigt kold formstøbt skum for fantastisk siddekomfort og holdbarhed. Kontorstolen kan polstres med flere forskellige typer stof og farver.    

Se farver og stoftyper på BACK SPOT COMFORT kontorstole her

  • Yderst ergonomisk med sin fleksible ryg, som former sig efter ryggen 

  • Sæde med høj siddekomfort

  • Synkron-vip som indstilles i hårdhed - 6 gr. vip frem, 8 gr. vip bag 

  • Højdejusterbar i ryg og stel

  • Forskydbart sæde 

  • Hjulbrems når stolen ikke benyttes