Spar 25% på hele Dencons Delta kontormøbelprogram, frit leveret og opstillet på hele Sjælland. Se online katalog og -prisliste nederst på siden.


Dencon er innovative møbler til moderne kontorer skabt på baggrund af næsten 50 års møbelerfaring. Det giver design og kvalitet, der holder. Det vil sige, at hvad enten du har brug for et skrivebord, sidde-/ståbord, mødebord, kantinebord eller øvrige kontormøbler, så dækker Dencons Delta-serie hele spektret.

Et Dencon-bord er gennemført og solidt dansk design produceret i Danmark. Det gør Dencon skriveborde til et ergonomisk og fornuftigt valg for den professionelle og krævende bruger. Det brede sortiment og det elegante og robuste design er med til at forbedre arbejdsmiljøet for den enkelte medarbejder. Det giver øget arbejdsglæde og effektivitet i dagligdagen.

Et Dencon hæve-/sænkebord er yderst funktionelt og stilfuldt. Sammensat med en mangfoldighed af kombinationsmuligheder, bliver fleksibilitet et nøgleord. Bordene er testet til professionelt brug og overholder samtlige danske og europæiske standarder.

Giv os et ring på tlf. 46756366 #3 - så regner vi gerne en pris på præcis den løsning, du har brug for!

Priseksempel

Dencon-0276_med-slids-og-luge.jpg

Dencon Delta H/S-bord 180x90 cm

h=70-120 cm, sort nanolaminat: Kr. 4.866,75
Kabelbakke Kr. 299,25
Slids og luge i bordplade: Kr. 386,25
Tilbudspris excl. moms    Kr. 5.552,25 
  (kr. 6.940,31 incl. moms)

 

Vi hjælper gerne med indretningsforslag. Ring, mail eller kom ind i forretningen.

 

dencon-katalog.jpg dencon-prisliste.jpg
Se online katalog Se online prisliste